Foto – Shutterstock

Kāposti ar putraimiem 8

• 1 kg skābētu kāpostu,
• 500 g cūkas ribiņu vai stilbiņa,
• 2 sīpoli,
• 60 – 80 g miežu putraimu,
• 4 ēdamkarotes augu eļļas,
• 4 ēdamkarotes brūnā cukura,
• 1 tējkarote sāls,
• 1 ēdamkarote ķimeņu,
• ½ tējkarotes maltu melno piparu.

Kāpostus pārlej ar ūdeni, pievieno gaļu un sutina, kamēr tie pusmīksti. Tikmēr uz pannas apcep sīpolus. Tad pieliek cukuru, augu eļļu, sāli, ķimenes un piparus. Pieber sauju miežu putraimus (ja grib tumīgākus, vairāk, ja ne, var samazināt daudzumu). Sutina, līdz mīksti. Tad izņem gaļu, atkaulo, sagriež gabaliņos un pievieno kāpostiem. Ļoti aromātiski, sātīgi un patrekni!

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.