Foto – Shutterstock.com

Sautēti kāposti ar gaļu 0

Dziļā pannā uzkarsē eļļu vai cūku taukus, liek skābētos kāpostus, cukuru un sāli. Uz lēnas uguns cepina, kamēr kāposti maina krāsu.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
ASV vēršas pret Eiropu: Tramps draud pārraut alianšu saišu pēdējo pavedienu
Lasīt citas ziņas

Pēc tam pārliek pīlē, starp kāpostiem kārtojot lielos gabalos sagrieztu žāvēto un svaigo gaļu, piparu graudiņus. Pannā, kurā cepti kāposti, ielej pāris glāžu ūdens un uzvāra. Uzlej kāpostiem, uzliek vāku un sautē cepeškrāsnī. Ik pa laikam apmaisa, jo var piedegt, un papildina ūdeni.

Kad kāposti gandrīz gatavi, pievieno divus sagrieztus sīpolus, kas apcepti uz pannas kopā ar tējkaroti cukura, šķipsnu sāls un tējkaroti sojas mērces. Tad štovē, līdz kāposti pavisam mīksti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepte no piemājas saimniecības ražotnes “Kāpostnīca” īpašnieces Ivetas Ļekūnes

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.