Foto – Aija Geida

Saulespuķu sēkliņu konfektes – bērni novērtēs 0

Sastāvdaļas

• 200 g saulespuķu sēklu • 200 g cukura • 380 g piena • 45 g sviesta

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Cilvēks samaksā, bet paliek tukšā! Kāpēc “K Senukai” pārdot pircējiem preces, kuras vēlāk nepiegādā?
Pavasaris mūs apmuļķoja? Sinoptiķi brīdina, ka nākamnedēļ atgriezīsies vēsums
Mājas
Arī pārtiku nē! 10 lietas, kuras nekādā gadījumā nevajadzētu uzglabāt plastmasas traukos vai maisiņos
Lasīt citas ziņas

Uz sausas pannas apgrauzdē saulespuķu sēklas, līdz tās zeltaini brūnas un sāk patīkami smaržot. Pielej pienu, pievieno cukuru un sviestu, uzvāra. Samazina uguni uz vidēji mazu un maisot karsē masu, līdz tā atlec no pannas malām un kļūst tumīga. Pannu noņem no uguns un masu salej veidnē, lai atdziest. Sagriež mazos gabaliņos.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.