
Foto – Aija Geida
Saulespuķu sēkliņu konfektes – bērni novērtēs 0
Sastāvdaļas
• 200 g saulespuķu sēklu • 200 g cukura • 380 g piena • 45 g sviesta
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Cilvēks samaksā, bet paliek tukšā! Kāpēc “K Senukai” pārdot pircējiem preces, kuras vēlāk nepiegādā?
Pavasaris mūs apmuļķoja? Sinoptiķi brīdina, ka nākamnedēļ atgriezīsies vēsums
Arī pārtiku nē! 10 lietas, kuras nekādā gadījumā nevajadzētu uzglabāt plastmasas traukos vai maisiņos
Uz sausas pannas apgrauzdē saulespuķu sēklas, līdz tās zeltaini brūnas un sāk patīkami smaržot. Pielej pienu, pievieno cukuru un sviestu, uzvāra. Samazina uguni uz vidēji mazu un maisot karsē masu, līdz tā atlec no pannas malām un kļūst tumīga. Pannu noņem no uguns un masu salej veidnē, lai atdziest. Sagriež mazos gabaliņos.