Publicitātes foto

Ķirbju garša 0


Mans mērķis ir pierādīt un parādīt, ka ķirbjus var izmantot ne tikai marinējumiem, bet arī dažādu interesantu ēdienu pagatavošanai. Tik ļoti aizrāvos, ka uztaisīju sešus ēdienus. Pārspēju sevi! Nopelns ir arī Danielam Janam, muižkungam un šefpavāram, kas uzņēma mūs savā skaistajā Kukšu muižā. Man bija iespēja gatavot viņa lielajā profesionālajā virtuvē, kur varēju vienlaikus gatavot tik daudz ēdienu. Visur tas nebūtu iespējams.
Neskatoties uz to, ka pagatavoju sešus ēdienus, man būtu sanākuši vēl vismaz tikpat. Es ļoti daudz izmantoju ķirbjus dažādās receptēs un visu laiku izgudroju jaunas. Aicinu to darīt ikvienu saimnieci un saimnieku!

Reklāma
Reklāma
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Lasīt citas ziņas

Piedāvājam izmēģināšanai vienu no Ilzes Jurkānes ķirbju receptēm

Pildīti ķirbju ziedi

Itālijā un vēl citās Vidusjūras valstīs, kā arī Amerikā, ir ļoti populāri pildīt ķirbju un kabaču ziedus un servēt tos kā uzkodu. Par to atcerējos, kad stāvēju lielā “Kliblapsu” ķirbju lauka malā un raudzījos uz skaistajiem ziediem. Sapratu – šis ir īstais laiks – un noplūcu desmit visglītākos ziedus!

CITI ŠOBRĪD LASA

Bļodā sakuļ 2 olas, pievieno 100 g rīvmaizes, 100 g Parmas siera, “Santa Maria” itāļu garšvielas, nedaudz sasmalcināta ķiploka un 1ēd. k. eļļas. Šo masu pilda ziedos un liek cepamajā pannā, apkaisa ar piecu piparu maisījumu un apslaka ar olīveļļu. Cep cepeškrāsnī 175°C apmēram 20 minūtes. Servē siltus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.