Publicitātes foto

Sātīgs ēdiens nesteidzīgām ēdienreizēm: putra ar burkānu krēmu 1

Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”.

Reklāma
Reklāma
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
Lasīt citas ziņas

Kā pagatavot ātru, veselīgu un sātīgu ēdienu, ja nevēlies virtuvē pavadīt stundām ilgi? Lūk, ideja!

Sastāvdaļas:

• 100 g griķu

• 100 g pērļu grūbu

• 100 g prosas putraimu

• baltās pupiņas

• 1 l dārzeņu buljona

• 5 burkāni

• 1 sīpols

• 100 g sviesta

Santa Maria fahitas garšvielu maisījums un Teličeri melnie pipari

• dilles

• sāls

Pagatavošana:

CITI ŠOBRĪD LASA

Griķus, pērļu grūbas, putraimus un pupiņas izvāra atsevišķi.

Katliņā ar eļļu un gabaliņu sviesta apcep sīki sagrieztu sīpolu un burkānus. Pārlej buljonu un sautē aptuveni 20 minūtes. Dārzeņus sablendē līdz viendabīgai masai, iegūstot burkānu krēmu.

Katlā samaisa izvārītos griķus, pērļu grūbas, putraimus un pupiņas, pieliek burkānu krēmu, garšvielas, sāli, piparus.

Visu samaisa un uzsilda nelielā temperatūrā, pievieno dilles.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.