Publicitātes foto

Sātīgs ēdiens nesteidzīgām ēdienreizēm: putra ar burkānu krēmu 1

Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”.

Kokteilis
FOTO. Dzemdībās nošķirti dvīņi? Atklāts, ka mūsu Saeimā strādā divi pilnīgi identiski deputāti
VIDEO. “Jau divas avārijas, bet ceļa tīrītāja neviena, ko jūs gaidāt?” Mārtiņš nikns par gauso darbu uz A9 1
RAKSTA REDAKTORS
“Nogurums ir milzīgs.” Reinis vairākas stundas dienā pavada ceļā uz un no darba. Valsts darba inspekcija atklāj, kas viņam par to pienākas
Lasīt citas ziņas

Kā pagatavot ātru, veselīgu un sātīgu ēdienu, ja nevēlies virtuvē pavadīt stundām ilgi? Lūk, ideja!

Sastāvdaļas:

• 100 g griķu

• 100 g pērļu grūbu

• 100 g prosas putraimu

• baltās pupiņas

• 1 l dārzeņu buljona

• 5 burkāni

• 1 sīpols

• 100 g sviesta

Santa Maria fahitas garšvielu maisījums un Teličeri melnie pipari

• dilles

• sāls

Pagatavošana:

CITI ŠOBRĪD LASA

Griķus, pērļu grūbas, putraimus un pupiņas izvāra atsevišķi.

Katliņā ar eļļu un gabaliņu sviesta apcep sīki sagrieztu sīpolu un burkānus. Pārlej buljonu un sautē aptuveni 20 minūtes. Dārzeņus sablendē līdz viendabīgai masai, iegūstot burkānu krēmu.

Katlā samaisa izvārītos griķus, pērļu grūbas, putraimus un pupiņas, pieliek burkānu krēmu, garšvielas, sāli, piparus.

Visu samaisa un uzsilda nelielā temperatūrā, pievieno dilles.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.