Foto – Shutterstock

Sātīgais pīrāgs. Lieliska maltīte vēsam rudenim! 0

Formā, kas iesmērēta ar taukvielām un izbārstīta ar miltiem (rīvmaizi vai ar mannu) kārto ripiņās grieztus kartupeļus, izklāj gan apakšu, gan sānus, pasāla.

Reklāma
Reklāma
Kā mans mēģinājums atteikties no cukura pārvērtās par ceļojumu uz elli 19
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
Nosaukti trīs cilvēka dzīvībai visbīstamākie pārtikas produkti 11
Lasīt citas ziņas

Kad visi kartupeļi izkārtoti, liek kubiņos sagrieztu gaļu, kas ir pasālīta un sapiparota, tad liek pusaplīšos sagrieztus sīpolus.

Tad gatavo mīklu: sajauc olas, sāli, krējumu, majonēzi, miltus un sodu un pārlej to pāri kartupeļiem, gaļai un sīpoliem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Liek sasildītā cepeškrāsnī 180-190 grādos uz 45-50 minūtēm.

Kad pīrāgs ir gatavs, izgāž to uz lēzena šķīvja.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.