Foto – Shutterstock

Sātīgais pīrāgs. Lieliska maltīte vēsam rudenim! 0

Formā, kas iesmērēta ar taukvielām un izbārstīta ar miltiem (rīvmaizi vai ar mannu) kārto ripiņās grieztus kartupeļus, izklāj gan apakšu, gan sānus, pasāla.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Kad visi kartupeļi izkārtoti, liek kubiņos sagrieztu gaļu, kas ir pasālīta un sapiparota, tad liek pusaplīšos sagrieztus sīpolus.

Tad gatavo mīklu: sajauc olas, sāli, krējumu, majonēzi, miltus un sodu un pārlej to pāri kartupeļiem, gaļai un sīpoliem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Liek sasildītā cepeškrāsnī 180-190 grādos uz 45-50 minūtēm.

Kad pīrāgs ir gatavs, izgāž to uz lēzena šķīvja.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.