Foto – Valdis Semjonovs

Sātīgā “Mātes zupa” no krodziņa “Pie lielās karotes” 0

Sastāvdaļas – liellopa, teļa vai medījuma gaļa, daudz dārzeņu – burkāni, paprika, sīpoli, tomāti, seleriju kāti, pētersīļi, dilles vai citi zaļumi.

Pagatavošana.

TV24
Eksperts brīdina: Tā ir situācija, no kuras mēs neizvairīsimies. Latvijā, iespējams, sāks dedzināt atkritumus
TV24
“ASV stratēģija izskatās pēc kara pieteikuma Eiropas Savienībai.” Britu eksperts par iespējamiem Trampa rīcības riskiem
Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: kura no virvēm, jūsuprāt, ir visgarākā? 5
Lasīt citas ziņas

Gaļu sagriež vidēji lielos gabalos, pannā apcep, pārlej ar ūdeni un sutina. Kad gaļa jau gandrīz mīksta, nomizotus kartupeļus pārgriež uz pusēm un pievieno gaļai. Kartupeļiem var ļaut pavārīties ilgāk, tad virums izdosies tumīgāks. Ja ir pieejama malkas plīts, burkānus, papriku, sīpolus apbrūnina uz plīts riņķiem. Ja malkas plīts nav, dārzeņus apcep pannā bez eļļas un citām taukvielām, pēc tam ber katlā. Vāra uz lēnas uguns, līdz gaļa un dārzeņi gatavi. Lej šķīvī, pievieno mazliet saldā krējuma.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.