
Foto – Timurs Subhankulovs
Sātīgā liellopa un jēra gaļas zupa ar turku zirņiem 0
KĀ GATAVOT?
Apcep gabaliņos sagrieztu liellopa un jēra gaļu. Pievieno kadiķogas, sakapātas piparmētras un pārējās garšvielas, brīdi turpina sautēt. Pēc tam liek klāt apceptus burkānus, tomātus savā sulā un izmērcētus turku zirņus. Vāra, līdz gaļa un zirņi mīksti. Pirms pasniegšanas viruma vidū ieliek karoti krējuma, kas sajaukts ar sakapātām piparmētrām.
Reklāma
Reklāma
Skābu kāpostu zupa ar cūkgaļu un apceptiem kartupeļiem
Austrumnieku zupa – asa un ātri pagatavojama
Kazas siera zupa ar grauzdiņiem. Saimniecības “Daniņi” recepte
Krāsu kontrasts šķīvī. Biešu krēmzupa ar kazas sieru
Sātīgais graudu maizes sendvičs. 1. variants līdzi ņemamām pusdienām
FOTO: Neparasts sāļais pīrāgs ar akniņām. Dažādas dekorēšanas variācijas
Bazilika krēmzupa
Smūtijs “Apelsīnu sapnis”
No pļavas uz šķīvja. Trīs receptītes ar savvaļas augiem
Ulmaņlaiku bumbieru kūka
Citronu “siera” kūka ar mellenēm bez piena produktiem. Svaigēdāju recepte
Banānu smūtijs ar ingvera asumiņu