Foto – Timurs Subhankulovs

Sātīgā kungu zupa no Smeceres kroga receptēm 0

Sastāvdaļas – 500 g jaunlopa šķiņķa, 500 g kartupeļu, 350 g tomātu, 150 g burkānu, 200 g sīpolu un ķiploku, sarkanvīns, 500 g paprikas, 1/2 tējk. kaltēta timiāna, 1 tējk. garšvielas “Hmeli – suneli”, 1/2 čili pāksts, sāls, 50 g puravu vai lociņu.

Reklāma
Reklāma
“Ir uzsākta pirmstiesas izmeklēšana, lai noteiktu nāves cēloni.” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 137
TV24
“A, ēst tu gribi? Darbu gribi?” Blodons nikns uz Latvijas iedzīvotājiem, kuri “norok” ekonomiski pamatotus būvprojektus
Veselam
saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Gaļu attīra no cīpslām, sagriež 1 cm lielos kubiņos. Apcep, pielej nedaudz ūdens un sautē. Papriku un sīpolus notīra, sagriež, apcep, pievieno gaļai. Pēc brīža katlā liek arī nomizotus sagrieztus kartupeļus un burkānus, kādu sakapātu ķiploka daiviņu. Pievieno arī nedaudz sarkanvīna, kubiņos sagrieztus svaigus tomātus, garšvielas un smalki sagrieztu čili. Vāra, līdz virums gatavs. Lej šķīvjos, pārkaisa ar sakapātiem lociņiem vai puravu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.