Foto – Shutterstock

Sarkanvīnā sutināti sarkanie kāposti. Receptīte vāciešu gaumē 0

Mazliet neparasts ēdiens ir sarkanvīnā sutināti sarkanie kāposti kopā ar āboliem.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

• 750 g sarkano kāpostu

• 2 lieli sarkanie sīpoli

• Neliels ābols

• 3 ēdamkarotes sviesta

• 250 ml sausā sarkanvīna

• 200 ml ūdens

• 2 ēdamkarotes balzametiķa

• 5 melno piparu graudi

• krustnagliņa

• lauru lapa

• ēdamkarote cukura

• ⅔ tējkarotes sāls

Pagatavošana.

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Pannā ar biezām malām izkausē sviestu, ieber sakapātus kāpostus un sīpolus, uzliek vāku un sutina uz nelielas uguns 15–20 minūtes, ik pa laikam apmaisot, līdz kāposti mīksti. Pievieno sarkanvīnu, kubiciņos sagrieztus ābolus, balzametiķi, sāli, cukuru, ūdeni un kokvilnas drāniņā iesietas nesamaltas garšvielas. Uz mazas uguns vai cepeškrāsnī sutina aptuveni stundu. Izņem garšvielas un pasniedz siltus pie cepeša vai citiem gaļas ēdieniem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.