Foto – gastronom.ru

Sarkano un gaišo kāpostu salāti 0

Sastāvdaļas: 

* 1 ēdamkarote ābolu etiķa

* sāls

* neliels sarkanā kāposta gabals (apmēram puse no kāposta)

Reklāma
Reklāma

* 100 g dzērveņu

* 2 skābie āboli

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

* neliels gaišais kāposts (apmēram puse)

* 2 ēdamkarotes cukura

* 6 ēdamkarotes augu eļļas

Kā gatavot?

Abus kāpostus notīrīt no ārējām lapām, izņemt vidiņu. Sagriezt smalkās līstītēs, atsevišķos traukos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sarkano kāpostu salikt caurdurī un 3 minūtes ielikt verdošā ūdenī. Izņemt un uzreiz apliet ar aukstu ūdeni.

Balto kāpostu uzlikt uz darba virsmas, apkaisīt ar nelielu daudzumu sāls.

Abus kāpostus salikt kopā, samaisīt. Nolikt stāvēt uz vienu stundu.

Nomazgāt ābolus, noslaucīt un iztīrīt no serdēm. Sagriezt. Nomazgāt arī dzērvenes.
Samaisīt cukuru, etiķi un augu eļļu. Pievienot maisījumam kāpostus, ābolus un dzērvenes, samaisīt ar eļļaino maisījumu. Pasniegt pēc stundas.
Recepte no gastronom.ru
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.