Foto-Shutterstock

Šampinjonu salāti ar zaļajām pupiņām un olu 0

Sastāvdaļas – marinēti šampinjoni, saldētas zaļās pupiņas, olas, zaļumi pēc vēlmēm – pētersīļi, spināti u.c.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Zinātnieki atklājuši, kas izraisa specifisko, tā dēvēto “vecuma smaku”: 7 ieteikumi, kā no tās atbrīvoties
Kokteilis
8 latviešiem pilnīgi normāli ieradumi, kas ārzemniekiem šķiet dīvaini. Tēja un medus ārstē visas kaites! 29
Latvijā dzimušās Annas meita šokēja pasauli: viņa bija sešgadīga bārene vai pieaugusi sieviete, kura izlikās par bērnu?
Lasīt citas ziņas

Zaļās pupiņas novāra vieglā sālsūdenī līdz gatavībai.

Šampinjonus sagriež uz pusēm vai četrām daļām atkarībā no to lieluma.

CITI ŠOBRĪD LASA

Olas novāra un sagriež 4 daļās. Šampinjonus samaisa ar pupiņām, pievieno mērcīti vai majonēzi pēc garšas.

Uz liela šķīvja liek spinātu lapas. Uz lapām liek pupiņas ar šampinjoniem, virsū liek olu ceturtdaļas, pārkaisa ar pētersīļu lapiņām.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.