ZEMESRIEKSTU SVIESTA GROZIŅI 2

Pagatavošanas laiks: 30 minūtes, saldēšanas laiks: 3 stundas

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

300 g zemesriekstu sviesta

2 tējkarotes izkausēta sviesta

½ glāzes pūdercukura

½ tējkarotes sāls

400 g piena šokolādes

Pagatavošana

7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
Kokteilis
VIDEO. “Spļāviens latviešu dvēselēs!” Cilvēkus pamatīgi satracina “Spēlmaņu nakts” priekšnesums
Lasīt citas ziņas

Nelielā bļodā liek zemesriekstu sviestu (ja tas ir ļoti ciets, ūdens peldē nedaudz pakausē), sviestu, pūdercukuru un sāli. Visu kārtīgi samaisa. Ūdens peldē izkausē šokolādi.

Silikona vai papīra kēksu formiņās ielej pāris tējkarošu šokolādes, kārtīgi noklāj visu apakšu un maliņas. Patur 15 minūtes ledusskapī. Pēc noteiktā laika formiņas līdz malām piepilda ar zemesriekstu sviesta masu, virsū lej atlikušo šokolādi, izveidojot vāciņu. Ļauj, lai trīs stundas sastingst ledusskapī.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kad groziņi gatavi, tos var glabāt gan ledusskapī, gan istabas temperatūrā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.