Foto-Anda Krauze

Sālīti dārzeņi ar speķi 0

Sastāvdaļas: (4 personā)  60 g šalotes sīpolu, 30 g čili piparu, 100 g sālītu gurķu, 30 g kaperu, 30 g saulē kaltētu tomātu, 80 g sālīta speķa, 10 g smaržīgo piparu, 3 lauru lapas, 1 ēd. k. sāls,  1 tējk. cukura, 30 g baltvīna etiķa.

 

Kā gatavot?

Kokteilis
FOTO. Dzemdībās nošķirti dvīņi? Atklāts, ka mūsu Saeimā strādā divi pilnīgi identiski deputāti
VIDEO. “Jau divas avārijas, bet ceļa tīrītāja neviena, ko jūs gaidāt?” Mārtiņš nikns par gauso darbu uz A9 1
RAKSTA REDAKTORS
“Nogurums ir milzīgs.” Reinis vairākas stundas dienā pavada ceļā uz un no darba. Valsts darba inspekcija atklāj, kas viņam par to pienākas
Lasīt citas ziņas

No baltvīna etiķa, sāls, cukura, smaržīgajiem pipariem un lauru lapām uzvāra marinādi, pievieno nomizotus ķiplokus, sīpolus un pavāra vēl 5 minūtes. Tad pievieno dārzeņus un atstāj iemarinēties. Kārto uz šķīvja un ļoti plāni uzgriež speķi.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.