Sāļie groziņi jeb kanape 0

Miltiem pieliek sāli, iesit olu, pielej nedaudz ūdens un sāk mīcīt, pakāpeniski pielejot ūdeni. Turpina mīcīt aptuveni piecas minūtes. Tad mīklai uzsedz dvielīti un atstāj uz 30 minūtēm. Pēc tam ļoti plāni izrullē (groziņi būs kraukšķīgāki!), sagriež kvadrātos un liek formiņās, rūpīgi izspaidot. Cep +200 °C, līdz kļūst brūni.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šīs četras zodiaka zīmes drīz satiks savu karmisko cilvēku: viņu dzīve krasi mainīsies
Veselam
Jauni cilvēki riskē nepamanīt zarnu vēža simptomus – ārste brīdina par 5 svarīgākajām pazīmēm
Dārzs
Padoms dārzniekiem: Izvairieties no šīs lietas, kas piesaista gliemežus kā magnēts
Lasīt citas ziņas

Uz maizītēm var likt dažādus sviesta maisījumus, sāļos krēmus, pastētes u.c. un tās izrotāt ar svaigiem vai marinētiem dārzeņiem, augļiem, zaļumiem. Plastmasas irbulīšus maizītēs iesprauž, lai nostiprinātu uzkodas sastāvdaļas un tās varētu ērtāk paņemt.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.