Sāļie groziņi jeb kanape 0
Miltiem pieliek sāli, iesit olu, pielej nedaudz ūdens un sāk mīcīt, pakāpeniski pielejot ūdeni. Turpina mīcīt aptuveni piecas minūtes. Tad mīklai uzsedz dvielīti un atstāj uz 30 minūtēm. Pēc tam ļoti plāni izrullē (groziņi būs kraukšķīgāki!), sagriež kvadrātos un liek formiņās, rūpīgi izspaidot. Cep +200 °C, līdz kļūst brūni.
Uz maizītēm var likt dažādus sviesta maisījumus, sāļos krēmus, pastētes u.c. un tās izrotāt ar svaigiem vai marinētiem dārzeņiem, augļiem, zaļumiem. Plastmasas irbulīšus maizītēs iesprauž, lai nostiprinātu uzkodas sastāvdaļas un tās varētu ērtāk paņemt.