Foto – Aija Geida

Sāļie cepumiņi ar saulespuķu sēkliņām. Bez miltiem! 0

Sastāvdaļas
• 100 g saulespuķu sēklu
• 50 g Krievijas siera
• 65 ml ūdens
• ⅓ tējkarotes sāls
• Sauja sēkliņu pārkaisīšanai

Reklāma
Reklāma
Kārlis Streips: “No kurienes šis kretīns gūst pārliecību, ka viņam ir tiesības par to kaut ko spriest?”
Veselam
Stradiņa slimnīcā krīzes situācija – ar “ātrajiem” atvestie pacienti pie slimnīcas mašīnā spiesti gaidīt pat vairāk nekā 2 stundas 26
Kokteilis
6 zodiaka zīmes, kam nepiemīt ne mazākās līdera dotības 25
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sieru sarīvē uz rupjas rīves. Blenderī sakuļ saulespuķu sēklas un sieru, līdz masa kļūst viendabīga, bez atsevišķiem sēklu gabaliņiem. Pielej ūdeni, pieber sāli un turpina kult, līdz izveidojas viendabīga mīkla. Starp divām cepamā papīra loksnēm plāni izrullē mīklu. Noņem virsējo papīru un mīklu sagriež kvadrātiņos. Pārkaisa ar saulespuķu sēkliņām. Cep +160 °C aptuveni pusstundu, līdz cepumi zeltaini brūni. Iznāk gardi krekeri pilnīgi bez miltiem un taukvielām.

Kad atdzisuši, salauž pa iegrieztajām vietām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.