Foto-Anda Krauze

Saldumiņš ar rūgtumu – fenheļa un greipfrūta dzēriens 0

Sastāvdaļas
• puse fenheļa
• puse greipfrūta
• piparmētras lapas

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Fenheli sagriež plānās šķēlēs, tāpat arī greipfrūtu. Citrusaugli nemizo, tikai pirms griešanas rūpīgi nomazgā (var pat ņemt talkā trauku mazgājamo suku). Lai greipfrūts ātrāk atdotu savu garšu, vienu vai pāris šķēlīšu paspaida.

Fenheļa saldeno garšo līdzsvaros greipfrūta rūgtumiņš. Ja gribas, lai dzēriens būtu pikantāks, var pievienot dažas šķēlītes svaiga mārrutka saknes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.