Saldie suši ar kakao un zemenēm 0
Pagatavo rīsus, kā rakstīts receptē ar persikiem un siera krēmu.
Mīklai kviešu miltus sajauc ar kakao pulveri, cukuru un sāli. Pielej 100 ml auksta piena un samaisa, bet otrus 100 ml piena uzvāra un tad pielej. Pievieno eļļu un samaisa. Pieber cepamo pulveri un sakuļ ar mikseri vai blenderi viendabīgā masā. Atkarībā no miltu kvalitātes piena daudzums var atšķirties. Mīklai jābūt tikpat šķidrai kā plāno pankūku mīklai. Pēc 10 minūtēm tā piebriest. Mīklu lej uz sakarsētas pannas un cep lielas, plānas ripas kā pankūkas.
Pildījumam maskarpones sieru sajauc ar vaniļas cukuru un pūdercukuru. Zemenes sagriež strēmelītēs. Atdzisušu ripu liek uz suši rullējamā paklājiņa un nogriež apaļo malu (aptuveni 4–5 cm). Pie nogrieztās malas kārto rīsus, sablīvējot tos apmēram 8 mm biezā kārtā. Uzziež maskarpones sieru un vidū liek zemenes. Sarullē suši vienā kārtā un nogriež aizmugurējo apaļo maliņu. Augšpusi ar abām rokām nedaudz saspiež, veidojot jumtiņu. Noliek uz pusstundu vēsumā un tad sagriež 1,5 cm biezos trīsstūrīšos. Pasniedz ar vaniļas vai zemeņu mērci.