Foto – Aija Geida

Saldie biezpiena plācenīši 0

Sastāvdaļas
• 450 g biezpiena
• 2 olas
• 45 g mannas
• 45 g kviešu miltu
• 40 g cukura
• 50 g rozīņu
• 2 ēdamkarotes rīvētu apelsīna miziņu

Reklāma
Reklāma
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
8 šķietami veselīgi produkti, no kuru lietošanas uzturā labāk atteikties. Kā tie var kaitēt?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Rozīnes nomazgā ar karstu ūdeni. Biezpienu samaisa ar sarīvētām apelsīna (vai citrona) miziņām, cukuru un mannu. Pievieno olas un miltus, samaisa. Beigās pieliek rozīnes un izmīca masu. Ar mitrām rokām veido plācenīšus un cep uzkarsētā eļļā, līdz tie zeltaini brūni. Garšos ar aveņu ievārījumu, krējumu vai vaniļas mērci.

Izteiksmīgākai garšai plācenīšiem var pievienot žāvētas dzērvenes vai ķiršus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.