Saldi un garšīgi cepumi ar šokolādes glazūru 0
Sastāvdaļas – glāze cukura, 2 glāzes miltu, 3 olas.
Glazūrai – 3 ēdamkarotes krējuma, 1 ēdamkarote ūdens, 2 ēdamkarotes kakao, vanilīns pēc garšas, cukurs pēc garšas.
Pagatavošana.
Olas un cukuru sakuļ ar mikseri, līdz izveidojas gaiša, gaisīga masa.
Pievieno miltus, kārtīgi samaisa. Ietaukotā pannā ar tējkaroti liek sagatavoto masu, ievērojot atstarpes starp cepumiem.
Cep 160 grādu karstumā apmēram 15 minūtes.
Kamēr cepumi dziest, gatavo glazūru. Katliņā liek kakao pulveri, krējumu, cukuru, vanilīnu, pielej ūdeni, visu samaisa un vāra 5 minūtes.
Ar iegūto glazūru pārsmērē cepumus un pa virsu izrotā, kā sirds vēlas.
Labu apetīti!