Foto-vkusnodoma.com

Saldi un garšīgi cepumi ar šokolādes glazūru 0

Sastāvdaļas – glāze cukura, 2 glāzes miltu, 3 olas.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kā saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Joprojām notiek ceturtā karavīra meklēšana…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 295
“Abu Meri vēl nav atkāpies?” Sabiedrība prasa atbildes par bīstamo infekciju un vērtē, kuram jāuzņemas atbildība
Lasīt citas ziņas

Glazūrai – 3 ēdamkarotes krējuma, 1 ēdamkarote ūdens, 2 ēdamkarotes kakao, vanilīns pēc garšas, cukurs pēc garšas.

Pagatavošana.

Olas un cukuru sakuļ ar mikseri, līdz izveidojas gaiša, gaisīga masa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno miltus, kārtīgi samaisa. Ietaukotā pannā ar tējkaroti liek sagatavoto masu, ievērojot atstarpes starp cepumiem.

Cep 160 grādu karstumā apmēram 15 minūtes.

Kamēr cepumi dziest, gatavo glazūru. Katliņā liek kakao pulveri, krējumu, cukuru, vanilīnu, pielej ūdeni, visu samaisa un vāra 5 minūtes.

Ar iegūto glazūru pārsmērē cepumus un pa virsu izrotā, kā sirds vēlas.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.