Foto – Aija Geida

Saldēto zemeņu un rabarberu debesmanna 0

Saldēti rabarberi ir ļoti skābi, tāpēc plātsmaizei liek arī tikpat daudz ābolu. Rabarberi vēl sader ar zemenēm, jo tās ir mazāk skābas. Šo kombināciju var izmantot, vārot ķīseli, jaucot aukstos piena kokteiļus un gatavojot debesmannu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skaitļi, sapņi, smaržas… 10 pazīmes, ka jūsu sargeņģelis, iespējams, mēģina ar jums sazināties
Viļņa gatavojas evakuācijai – visu iedzīvotāju izkļūšanai no galvaspilsētas būtu nepieciešamas divas līdz trīs dienas
Uz Zemes paliks tikai viens kontinents: zinātnieki brīdina par bīstamu nākotnes scenāriju. Kas notiks ar pasauli?
Lasīt citas ziņas

Uzvāra ūdeni un ieber tajā saldētas zemenes un rabarberus. Pievieno parasto un vaniļas cukuru, uzvāra. Tad lēnām, nepārtraukti maisot, ber mannu. Ja to dara strauji, veidojas kunkuļi. Pavāra, līdz manna uzbriest, un liek atdzesēties.

Atdzisušu ar mikseri sakuļ. Debesmanna kļūst gaišāka un gaisīgāka. Pasniedz ar siltu pienu vai vaniļas mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.