Foto-Aija Geida

Saldējums ar ziedlapiņām 0

  Sastāvdaļas: 240 g piena (2,5 %), 70 g cukura, 500 g saldā krējuma (35 %), 5 ēdamkarotes ziedlapiņu ievārījuma, 1 ēdamkarote rožu, aveņu vai zemeņu sīrupa, 2 ēdamkarotes vaniļas cukura.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Auns – pērkona negaiss, Ūdensvīrs – polārblāzma: kura dabas parādība tu esi pēc zodiaka zīmes?
Veselam
Neapturama kāre pēc kūciņām, bulciņām un saldumiem? Tas var liecināt par konkrētu vitamīnu trūkumu organismā 8
9 pazīmes, kas liecina, ka tevi, iespējams, ir piemeklējusi pusmūža krīze
Lasīt citas ziņas

Bļodā sajauc pienu ar cukuru un maisa, līdz cukurs izkusis. Pievieno rožu ziedlapiņu ievārījumu un rožu, aveņu vai zemeņu sīrupu. Saldo krējumu saputo ar vaniļas cukuru un iecilā kopējā masā. Liek saldējuma pagatavošanas mašīnā. Ja nav šādas ierīces, salej trauciņā un liek saldētavā, ik pa stundai apmaisot. Iznāk viegls, gaisīgs un gards saldējums.

 

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.