Saldais jāņogu un ērkšķogu ievārījums 1

Sastāvdaļas: 1 kg saldo jāņogu un ērkšķogu, 2 glāzes ūdens, 1 kg baltā cukura.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Pirka viesnīcas Horvātijā… Ukrainā gaismā nācis armijas pārtikas iepirkuma skandāls, kur shēmas realizētāji piesavinājušies 18 miljonus ASV dolāru 24
Veselam
Brīdina par paracetamolu: pasaulē visizplatītākajam pretsāpju līdzeklim atklāta savāda blakusparādība
Lasīt citas ziņas

Ogas noskalo, atdala kātiņus, uzvāra, noputo, vāra 20 – 30 minūtes, līdz veidojas viendabīga masa. Pilda tīrās, izkarsētās burkās, aizvāko. Uzglabā vēsumā.

 

Umurgas bērnu sociālās aprūpes centra iesūtīta recepte cukura zīmola “Dansukker”

CITI ŠOBRĪD LASA

Latvijas bērnunamu audzēkņu un darbinieku ievārījumu recepšu konkursam “Vasaras garša”.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.