Foto-Shutterstock

Saldā siermaizīte ar ievārījumu un amoliņa sieru 0

Sastāvdaļas (4 personām )
• 4 šķēles rudzu maizes
• 100–150 g lāceņu ievārījuma
• 4 šķēles “Trikatas” amoliņa siera
• 4 karotes skābā krējuma

Reklāma
Reklāma
Kā mans mēģinājums atteikties no cukura pārvērtās par ceļojumu uz elli 19
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
Nosaukti trīs cilvēka dzīvībai visbīstamākie pārtikas produkti 11
Lasīt citas ziņas

Lāceņu ievārījumu liek uz maizes, pārklāj ar siera šķēlīti un cep krāsnī. Pasniedz ar skābo krējumu.

! Siermaize ir gluži kā saldais ēdiens 

Siermaizīte ir iecienīta un viegli pagatavojama uzkoda izsalkuma remdēšanai, tomēr to nevajadzētu likt vienā kategorijā ar fast food. “Restorāna 3” šefpavārs Juris Dukaļskis stāsta, ka īpaši gardas siermaizītes sader kopā ar izmeklētiem salātiem un piemērotu vīnu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.