Foto-Shutterstock

Saldā siermaizīte ar ievārījumu un amoliņa sieru 0

Sastāvdaļas (4 personām )
• 4 šķēles rudzu maizes
• 100–150 g lāceņu ievārījuma
• 4 šķēles “Trikatas” amoliņa siera
• 4 karotes skābā krējuma

Reklāma
Reklāma
Sarunas Saūda Arābijā: atklāts, ko Ukraina piedāvās ASV, lai tās atjaunotu militāro palīdzību un atsāktu izlūkošanas datu apmaiņu
Pasaules gals ir tuvāk, nekā domājām: Vatikāna slepenajos arhīvos atrasta sena grāmata, kurā minēts gads, kad pienāks pastarā diena
Maskava nervozē: Kremļa pārstāvis nāk klajā ar paziņojumu Eiropai. Vai pamats satraukumam?
Lasīt citas ziņas

Lāceņu ievārījumu liek uz maizes, pārklāj ar siera šķēlīti un cep krāsnī. Pasniedz ar skābo krējumu.

! Siermaize ir gluži kā saldais ēdiens 

Siermaizīte ir iecienīta un viegli pagatavojama uzkoda izsalkuma remdēšanai, tomēr to nevajadzētu likt vienā kategorijā ar fast food. “Restorāna 3” šefpavārs Juris Dukaļskis stāsta, ka īpaši gardas siermaizītes sader kopā ar izmeklētiem salātiem un piemērotu vīnu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.