Saldā kartupeļa salāti ar sieru un spinātiem. 2. variants līdzi ņemamām pusdienām 0
1. Krāsni uzsildi uz 200 grādiem. Sagriez saldo kartupeli vidēja izmēra kubiņos, liec bļodā un sajauc ar kartupeļu cieti, sāli, pipariem. Pievieno 1-2 ēdamk. olīveļļas un samaisi.
2. Saldos kartupeļus liec uz pannas, tad krāsnī un grauzdē 30 minūtes, apmaisot ik pa 15 min. Atdzesē.
3. Nomizo burkānu un ar to pašu mizojamo nazīti sagriez tos garās, plānās strēmelēs.
4. Kubiciņos sagriez sieru.
5. Bļodā sajauc salātlapas ar eļļu, citrona sulu.
6. Kārto servējamā traukā salātus, kartupeļus, pupiņas, sieru un burkānu, servē ar balzamiko krēmu.
Recepšu autores: Monika un Justīne, bloga Divi10.com autores