Foto – Divi10.com

Saldā kartupeļa salāti ar sieru un spinātiem. 2. variants līdzi ņemamām pusdienām 0

1. Krāsni uzsildi uz 200 grādiem. Sagriez saldo kartupeli vidēja izmēra kubiņos, liec bļodā un sajauc ar kartupeļu cieti, sāli, pipariem. Pievieno 1-2 ēdamk. olīveļļas un samaisi.

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Veselam
Brīdina par paracetamolu: pasaulē visizplatītākajam pretsāpju līdzeklim atklāta savāda blakusparādība
Kokteilis
“Mēs nevēlamies saņemt honorāru par bezcerīgu cīņu!” Timmu juriste paziņo negaidītus jaunumus
Lasīt citas ziņas

2. Saldos kartupeļus liec uz pannas, tad krāsnī un grauzdē 30 minūtes, apmaisot ik pa 15 min. Atdzesē.

3. Nomizo burkānu un ar to pašu mizojamo nazīti sagriez tos garās, plānās strēmelēs.

4. Kubiciņos sagriez sieru.

CITI ŠOBRĪD LASA

5. Bļodā sajauc salātlapas ar eļļu, citrona sulu.

6. Kārto servējamā traukā salātus, kartupeļus, pupiņas, sieru un burkānu, servē ar balzamiko krēmu.

Recepšu autores: Monika un Justīne, bloga Divi10.com autores

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.