Salda atzīšanās mīlestībā – ar paša gatavotām serenādēm 0
Sastāvdaļas:
300 g valriekstu
300 g žāvētu aprikožu
300 g žāvētu plūmju
100 g rozīņu
75 g medus
75 g citrona sulas
150–200 g tumšās šokolādes
Sasmalcina riekstus. Vēsā ūdenī nomazgā rozīnes un aprikozes. Mazos gabaliņos sagriež melnās plūmes, aprikozes, lielas rozīnes pārgriež uz pusēm. Žāvētos augļus un riekstus ieber bļodā, uzlej citrona sulu un mīca, līdz izveidojas viendabīga masa. Veido valrieksta lieluma bumbiņas un rūpīgi izveļ apaļas. Ūdens peldē izkausē tumšo šokolādi, bumbiņas uzdur uz koka irbulīša, apviļā šokolādē un noliek sacietēt.