Foto – http://allrecipes.com/

Salātiņi starpsvētku atslodzei 0

Sastāvdaļas:

* pustase* cukura

* pustase citrona sulas

* 2 tējkarotes sagriezta sīpola

* 1 tējkarote sinepju

* pustējkarote sāls

* 2/3 tases augu eļļas

* 1 ēdamkarote magoņu sēkliņu

* 1 galviņa romiešu salātu, sagriezti

* 110 g sasmalcināta Šveices siera

* 1 tase Indijas riekstu

* 1/4 tases žāvētu dzērveņu

* 1 bumbieris – nomizots, sagriezts šķēlēs

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Nozīmīgs pavērsiens! Ukraina piekrīt tūlītējam 30 dienu pamieram. “Es ceru, ka Krievija tam piekritīs,” komentē Tramps 104
Veselam
“Sāpes skalā no 1-10 bija uz apmēram 15,” pazīstamais fotogrāfs Valts Kleins pēc traumas piedzīvojis necilvēcīgu attieksmi slimnīcā 12
Veselam
VIDEO. “Viņš uz vietas bija beigts…” Inga dalās pārdzīvojumos par pēkšņi mirušo vīru, kurš bija devies ikvakara skrējienā
Lasīt citas ziņas

Sablenderē vai traukā sajauc cukuru, citronu sulu, sīpolus, sinepes un sāli. Lēnām pievieno eļļu, līdz maisījums ir biezs un gluds. Pievieno magoņu sēkliņas.

Lielā bļodā liek romiešu salātus, smalcinātu Šveices sieru, Indijas riekstus, žāvētas dzērvenes, ābolu un bumbieri. Pārlej ar mērci tieši pirms pasniegšanas.

* 1 tase = 1/4 litra jeb 16 ēdamkarotes

Recepte no allrecipes.com

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.