Foto – http://allrecipes.com/

Salātiņi starpsvētku atslodzei 0

Sastāvdaļas:

* pustase* cukura

* pustase citrona sulas

* 2 tējkarotes sagriezta sīpola

* 1 tējkarote sinepju

* pustējkarote sāls

* 2/3 tases augu eļļas

* 1 ēdamkarote magoņu sēkliņu

* 1 galviņa romiešu salātu, sagriezti

* 110 g sasmalcināta Šveices siera

* 1 tase Indijas riekstu

* 1/4 tases žāvētu dzērveņu

* 1 bumbieris – nomizots, sagriezts šķēlēs

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
ASV vēršas pret Eiropu: Tramps draud pārraut alianšu saišu pēdējo pavedienu
Lasīt citas ziņas

Sablenderē vai traukā sajauc cukuru, citronu sulu, sīpolus, sinepes un sāli. Lēnām pievieno eļļu, līdz maisījums ir biezs un gluds. Pievieno magoņu sēkliņas.

Lielā bļodā liek romiešu salātus, smalcinātu Šveices sieru, Indijas riekstus, žāvētas dzērvenes, ābolu un bumbieri. Pārlej ar mērci tieši pirms pasniegšanas.

* 1 tase = 1/4 litra jeb 16 ēdamkarotes

Recepte no allrecipes.com

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.