Foto – vkusnoe.info

Salāti “Saulespuķe” ar vistas gaļu un šampinjoniem 0

Sastāvdaļas
200 g vistas krūtiņas
200 g šampinjonu
6 olas (3 olas izmantosim pilnībā, no 3 – tikai olas dzeltenumu)
100 g siera
1 bundžiņa olīvu bez kauliņiem
čipsi

Reklāma
Reklāma
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Izvāra vistas krūtiņu, olas, apcep šampinjonus.
Sieru un gatavās olas sarīvē.
Šos  produktus liek traukā pa kārtām (skat. tālāk), katru apziežot ar majonēzi.
Apsāla, cik vēlas.
Pirmajā kārtā liek vistas krūtiņas gabaliņus.
Tad liek šampinjonus, kas sīki sagriezti.
Tad – olu kārta.
Uzkaisa sieru.
Virspusē uzberam olu dzeltenumus, kas vai nu saspiesti ar dakšiņu vai sarīvēti.
“Saulespuķu sēkliņas” veidojam no olīvēm, kas sagrieztas uz vairākām pusēm. Par saulespuķu lapiņām kalpo čipsi, kurus izliek trauka malās.
Salāti būs gardāki, ja pāris stundas pastāvēs ledusskapī.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.