Foto – culina.net.ua

Salāti “Sārtā granātābolu aproce” 1

Pagatavošana:

Uzvāra kartupeļus, bietes un burkānus. Atdzesē. Pēc tam sarīvē uz rupjas rīves. Kartupeļus sagriež kubiņos.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Tad katru no sastāvdaļām atsevišķi samaisa ar majonēzi. Bietēm pievieno daļu granātābolu sēkliņu.

Sīki sagriež sīpolus.

Vistu sagriež tādos pašos kubiciņos kā kartupeļus, pievieno tiem sasmalcinātus riekstus un majonēzi, sadala divās daļās.

CITI ŠOBRĪD LASA

Apaļu (kēksa) cepamo formu izziež ar augu eļļu, tad kārtās liek:

– kartupeļus

– sīpolus

– vienu daļu vistas gaļas

– burkānus

– otro vistas gaļas daļu

– bietes
Pārklāj formu ar papīru vai ko citu un noliek ledusskapī, lai sastāvdaļas sasūktos.

Salātus izņem no ledusskapja, uzmanīgi izgāž to uz šķīvja. Pirms pasniegšanas rotā ar granātābolu sēkliņām.

Recept no babsait.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.