Foto – culina.net.ua

Salāti “Sārtā granātābolu aproce” 1

Pagatavošana:

Uzvāra kartupeļus, bietes un burkānus. Atdzesē. Pēc tam sarīvē uz rupjas rīves. Kartupeļus sagriež kubiņos.

Reklāma
Reklāma
Trampa pacietības mērs beidzot ir pilns – Kremlis sāk stostīties
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Lasīt citas ziņas

Tad katru no sastāvdaļām atsevišķi samaisa ar majonēzi. Bietēm pievieno daļu granātābolu sēkliņu.

Sīki sagriež sīpolus.

Vistu sagriež tādos pašos kubiciņos kā kartupeļus, pievieno tiem sasmalcinātus riekstus un majonēzi, sadala divās daļās.

CITI ŠOBRĪD LASA

Apaļu (kēksa) cepamo formu izziež ar augu eļļu, tad kārtās liek:

– kartupeļus

– sīpolus

– vienu daļu vistas gaļas

– burkānus

– otro vistas gaļas daļu

– bietes
Pārklāj formu ar papīru vai ko citu un noliek ledusskapī, lai sastāvdaļas sasūktos.

Salātus izņem no ledusskapja, uzmanīgi izgāž to uz šķīvja. Pirms pasniegšanas rotā ar granātābolu sēkliņām.

Recept no babsait.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.