Foto-vk.com

Salāti “Neptūns” no jūras veltēm 1

Sastāvdaļas – 300 g garneļu, 300 g kalmāru, 200 g krabju nūjiņu, 5 olas, 130 g sarkano ikru, majonēze.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Es lūdzu, lai to asins suni paņem.” Elejas Veronika atklāj, vai Latvijā gaidāms karš
RAKSTA REDAKTORS
“Vai tiešām šis izskatās pēc 12 eiro vērta ēdiena?” Kliente sašutusi par maltīti, ko saņēmusi no Rīgas restorāna
Kokteilis
Pamani dīvainus priekšmetus mājoklī? 9 pazīmes, kas var liecināt par ļaunās acs klātbūtni
Lasīt citas ziņas

Novāra olas, atdzesē, atdala baltumus no dzeltenumiem. Baltumus sagriež nelielos gabaliņos. Dzeltenumu var izmantot vēlāk rotāšanai.

Garneles novāra viegli sālītā ūdenī.

Kalmārus sagriež riņķīšos un liek vārošā ūdenī. Galvenais – kalmārus nepārvārīt, jo tad tie būs kā gumija.

Sagriež krabju nūjiņas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Visas sagatavotās sastāvdaļas savieno vienā traukā, pieliek pāris ēdamkarošu majonēzes, samaisa.

Kā pēdējo komponentu pievieno sarkanos ikrus, lai tie iepriekš nepārplīstu.

Pašās beigās pievieno sāli un piparus pēc garšas, jo majonēze un ikri dod daļu sāļuma.

Rotāšanai var izmantot olu dzeltenumus, bet var arī iztikt bez tiem.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.