Foto-vk.com

Salāti “Neptūns” no jūras veltēm 1

Sastāvdaļas – 300 g garneļu, 300 g kalmāru, 200 g krabju nūjiņu, 5 olas, 130 g sarkano ikru, majonēze.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Kāpēc naktī, ja pēkšņi pamosties, vajadzētu paciesties un neiet uz tualeti, skaidro miega speciālisti 36
Veselam
Ko sīpoli labu dara ķermenim: 8 iemesli, kāpēc šie dārzeņi būtu jāēd
TV24
Slaidiņš: “Bija sajūta, ka visiem, kas tur ieradās, jābučo Trampa pēcpuse”
Lasīt citas ziņas

Novāra olas, atdzesē, atdala baltumus no dzeltenumiem. Baltumus sagriež nelielos gabaliņos. Dzeltenumu var izmantot vēlāk rotāšanai.

Garneles novāra viegli sālītā ūdenī.

Kalmārus sagriež riņķīšos un liek vārošā ūdenī. Galvenais – kalmārus nepārvārīt, jo tad tie būs kā gumija.

Sagriež krabju nūjiņas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Visas sagatavotās sastāvdaļas savieno vienā traukā, pieliek pāris ēdamkarošu majonēzes, samaisa.

Kā pēdējo komponentu pievieno sarkanos ikrus, lai tie iepriekš nepārplīstu.

Pašās beigās pievieno sāli un piparus pēc garšas, jo majonēze un ikri dod daļu sāļuma.

Rotāšanai var izmantot olu dzeltenumus, bet var arī iztikt bez tiem.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.