Salātu lapās ietīta vista Āzijas gaumē 0

Šī uzkoda tiek pasniegta daudzās Āzijas valstīs, un tajā nav ne maizes, ne mīklas, padarot to veselīgu. Jauks kontrasts ir starp pikanto pildījumu un svaigiem, kraukšķīgiem salātiem. Ieteicams izmantot romiešu vai ledus salātus, nevis mīksto lapu salātus. Gaļu var variēt un veiksmīgi izmantot arī malto gaļu – liellopu, cūkas, jēra vai tītara. Šo uzkodu var pasniegt arī kā pamatēdienu, kas būs īpaši piemērots diētas ievērotājiem.

Reklāma
Reklāma
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Lasīt citas ziņas

Paredzēts: 10–15 cilvēkiem kā uzkoda, 4–6 kā pamatēdiens
Gatavošana: 30 minūtes

Sastāvdaļas:
2 sakapātas vistas filejas
3 ēd. k. olīveļļas
3 sakapātas ķiploka daiviņas
1 ēd. k. sarīvētas, sakapātas vai izspiestas svaiga ingvera saknes
3 ēd. k. sakapātu lociņu
4 ēd. k. sojas mērces
4 ēd. k. sakapātu Indijas vai zemesriekstu
Salātu lapas – vismaz 12 cm x 12 cm lielumā

CITI ŠOBRĪD LASA

Pagatavošana:
Pannā sakarsē olīveļļu un apcep vistu. Pievieno ķiplokus un sautē vēl piecas minūtes. Pievieno ingveru, lociņus, sojas mērci un riekstus. Pasautē vēl pāris minūtes. Ja vēlas, pievieno vēl sojas mērci vai kādu citu sastāvdaļu. Pasniedz siltus, bet ne karstus, ietinot ēdamkaroti maisījuma salāta lapā. Var pasniegt jau sagatavotus vai ļaut ģimenei vai ciemiņiem pašiem veidot tīstoklīšus. Šis process visiem patīk!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.