Foto-say7.info

Salāti “Jūras pērle” no jūras veltēm 0

Sastāvdaļas – 500 g kalmāru, 240 g krabju nūjiņu, 100 g sarkano ikru, 4 vārītas olas, majonēze, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Lasīt citas ziņas

Kalmārus liek vārošā ūdenī un vāra tieši 3 minūtes, pēc tam tos atdzesē.

Atdzisušus kalmārus sagriež strēmelītēs, krabju nūjiņas smalki sagriež.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vārītām olām baltumus atdala no dzeltenumiem. Baltumus sarīvē uz rīves, dzeltenumi nebūs vajadzīgi šajā receptē.

Samaisa kopā krabju nūjiņas, olu baltumus, kalmārus, ikrus. Pievieno nedaudz sāls (pēc garšas).

Pievieno majonēzi un visu samaisa.

Salātus liek skaistā salāttraukā, dekorē ar ikriem, vidū var ielikt vārītu paipalu olu, kas izskatīsies kā pērle šajā jūras produktu virpulī.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.