Foto – liveinternet.ru

Salāti “Ceriņu pušķis” 0

Sastāvdaļas:

300 g garneļu

1 glāze rīsu

200 g olīvu

6 olas

sīpols

3 ēdamkarotes augu eļļas

pustējkarote kurkumas

lociņi

majonēze

1 neliela biete rotāšanai

Izvāra rīsus, pievieno ūdenim sāli un kurkumu, lai veidotos zeltīta krāsa. Attīrītas garneles apcep piecas minūtes kopā ar sīpoliem.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Lasīt citas ziņas

Atdzesē rīsus un garneles. Pievieno sagrieztas olīves, lociņus un majonēzi. Samaisa un pārliek bļodā. Atdzesē.

Uzmanīgi atdala vārītu olu dzeltenumu no baltuma. Daļu no baltumiem iekrāso ar biešu sulu, otru daļu atstāj dabiskā veidā, baltu. Atdzesētus salātus pārklās ar olas dzeltenumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Noformē ceriņu ziedus. Ar karotīti izliek abu veidu olu baltumus – veido ceriņu ziedu motīvu un no lociņiem – zaļo krūma daļu.

Recepte no liveinternet.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.