Salāti «Baltā lēdija» 0

Sastāvdaļas: Salātu lapas, majonēze, ķiploks, žāvētas plūmes, valrieksti, cūkas fileja, sojas un medus glazūra “Teriaki”. Dekorēšanai – dilles, baziliks, maurlociņi, ķiršu tomāti.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
Lasīt citas ziņas

Salātu lapas saplūkā, liek traukā, iecilā majonēzi, kam pievienots sakapāts ķiploks. Kārto uz šķīvja. Pievieno žāvētas plūmes, pildītas ar valriekstiem (vienā plūmē ieliek valriekstu un saspiež ar otru plūmi). Cūkgaļu apcep, uz papīra dvieļa nosusina, apziež ar glazūru “Teriaki” un kārto uz salātiem. Izrotā un ceļ galdā.

 

Gatavoja Ogres kafejnīcas “Ilze” pavāre Tatjana Kopiļčuka-Stefanoviča.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.