Publicitates foto

Salāti ar vītinātu gaļu, marinētām sēnēm, lazdu riekstiem un olīvām 0

Burvīgi salāti, ko iesaka Rimi Gardēde Ilze Jurkāne. Viesi sniegsies pēc papildu porcijas!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

1 lielais iepakojums salātu maisījuma

1 svaigs gurķis, sagriezts kubiņos

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

200 g zaļo vai melno olīvu bez kauliņiem

100 g granātābola sēkliņu

5 ēd. k. lazdu riekstu eļļas (var arī izmantot olīvu vai citu eļļu)

3 ēd. k. sojas mērces

CITI ŠOBRĪD LASA

3 ēd. k. aveņu etiķa vai balzametiķa, kuram pievieno 1 tējk. aveņu ievārījuma

12 ķiršu tomāti, pārgriezti uz pusēm

200 g vītinātas gaļas plānās šķēlēs

250 g marinētu sēņu

100 g rīvēta cietā siera

150 g grauzdētu lazdu riekstu, rupji sasmalcināti

Pagatavošana

Salātu maisījumu sadala pa četriem šķīvjiem vai izvieto lielā, lēzenā šķīvī.

Vītināto gaļu saplēš ar pirkstiem un izbārsta virs salātiem.

Uzkaisa sēnes, tomātus, olīvas, sieru un gurķus.

Lazdu riekstus ievieto maisiņā un nedaudz pasit ar āmuru vai pudeli. Pārkaisa salātiem.

Mērci pagatavo no eļļas, sojas mērces un etiķa, pārlej salātiem.

Apkaisa ar granātābolu sēkliņām.

Servē kā atsevišķu ēdienu vai pirms gaļas vai zivju ēdiena.

Var arī pasniegt kopā ar otro ēdienu.

Iesaka Rimi Gardēde Ilze Jurkāne

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.