Salāti ar vistu, granātābolu un kukurūzu 0
Kukurūzas graudi ir sulīgi, kraukšķīgi un saldi. Tie iederas dažādos pildījumos, sautējumos, zupās un salātos. Kukurūzu nav iespējams ēdienā nepamanīt, un tā atsvaidzina jebkuru garšu.
Salāti ar vistu un granātābolu
• 120 g konservētas kukurūzas
• 300 g kūpinātas vistas krūtiņas
• 100 g konservētu ananasu
• 2 vārītas olas
• Sauja granātābolu sēklu
Mērcei
• 120 ml liesas majonēzes
• 1 ēdamkarote citrona sulas
• Šķipsniņa maltu melno piparu
• ¼ tējkarotes sāls
Vistas krūtiņu sagriež kubiciņos, ananasus un olas – mazos gabaliņos. Mērcei majonēzi sajauc ar citrona sulu, sāli un maltiem melnajiem pipariem. Salātu sastāvdaļām uzlej mērci un samaisa. Pirms pasniegšanas uzbārsta granātābola sēkliņas.