Salāti ar vistu akniņām 0

Sastāvdaļas: vistu aknas, apelsīns, lapu salāti, svaigs gurķis, tomāts, paprika, majonēze.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Marinādei: medus, citrons, sāls, ingvera sakne

Majonēzei: 2 olas, 1 tējk. sāls, 1 tējk. cukura, 1 tējk. Tadziki garšvielas, 1 citrons, 500 g olīveļļas.

Pagatavošana.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vistu akniņas 10 min marinē citrona sulā, kam pievienots nedaudz medus, sāls un rīvētas ingvera saknes. Pēc tam akniņas cep pannā sakarsētā eļļā, pārlej ar apelsīnu sulu. Karsē, līdz tās viegli karamelizējušās. Kārto šķīvja vidū, apkārt liek salātu lapas, sagrieztu tomātu, gurķi un papriku. Viegli pārlej ar majonēzi. Saputo divas olas, pievieno sāli, cukuru, Tadziki garšvielu, viena citrona sulu. Putojot lēnām tievā strūkliņā pievieno eļļu. Ja majonēze par biezu, iekuļ mazliet ūdens.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.