Salāti ar vistu akniņām 0

Sastāvdaļas: vistu aknas, apelsīns, lapu salāti, svaigs gurķis, tomāts, paprika, majonēze.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
RAKSTA REDAKTORS
“Ārsts atnāk ar kafiju, bez steigas…” Paciente dusmīga, kāpēc “Veselības centrs 4” atļaujas necienīt cilvēku laiku
TV24
“Es neticu šādām sakritībām!” Slaidiņam aizdomas raisa ASV prezidenta Baidena pēkšņie lēmumi par Ukrainu un Trampa klusēšana
Lasīt citas ziņas

Marinādei: medus, citrons, sāls, ingvera sakne

Majonēzei: 2 olas, 1 tējk. sāls, 1 tējk. cukura, 1 tējk. Tadziki garšvielas, 1 citrons, 500 g olīveļļas.

Pagatavošana.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vistu akniņas 10 min marinē citrona sulā, kam pievienots nedaudz medus, sāls un rīvētas ingvera saknes. Pēc tam akniņas cep pannā sakarsētā eļļā, pārlej ar apelsīnu sulu. Karsē, līdz tās viegli karamelizējušās. Kārto šķīvja vidū, apkārt liek salātu lapas, sagrieztu tomātu, gurķi un papriku. Viegli pārlej ar majonēzi. Saputo divas olas, pievieno sāli, cukuru, Tadziki garšvielu, viena citrona sulu. Putojot lēnām tievā strūkliņā pievieno eļļu. Ja majonēze par biezu, iekuļ mazliet ūdens.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.