Foto – Aija Geida

Salāti ar virzām 0

Papriku nomazgā un sagriež mazos gabaliņos. Sīpolu nomizo un sakapā, ķiploku izspiež caur ķiploku spiedi. Virzu un salātu lapiņas nomazgā, nosusina virtuves papīra dvielī un mazliet sakapā. Visas sastāvdaļas liek bļodā un samaisa.

Reklāma
Reklāma
Kalpos vairāk nekā 15 gadus: nosaukti auto, no kuriem īpašnieki nesteidz šķirties pat pēc vairākiem gadiem
Kokteilis
Izceļas pamatīgs kašķis! Magones mājās ierodas “inspekcija”, kas pārbauda sanitārās prasības vannas istabā
FOTO. Gaismā nākusi dāvana, ar ko Putins slepus pārsteidzis Trampu
Lasīt citas ziņas

Gatavo mērci, sajaucot citrona sulu ar cukura sīrupu, olīveļļu, maltiem melnajiem pipariem un sāli. Uzlej salātiem mirkli pirms pasniegšanas galdā (citādi tie drīz atsulojas).

SVARĪGI

Virzu neiesaka lietot grūtniecēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.