Foto – Aija Geida

Salāti ar virzām 0

Papriku nomazgā un sagriež mazos gabaliņos. Sīpolu nomizo un sakapā, ķiploku izspiež caur ķiploku spiedi. Virzu un salātu lapiņas nomazgā, nosusina virtuves papīra dvielī un mazliet sakapā. Visas sastāvdaļas liek bļodā un samaisa.

Reklāma
Reklāma
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
RAKSTA REDAKTORS
Bez vainas vainīgs? Mirklī, kad trīs bērnu tēva Artūra kontā ienāca 200 eiro, viņš kļuva par bīstamu krāpnieku! 44
Lasīt citas ziņas

Gatavo mērci, sajaucot citrona sulu ar cukura sīrupu, olīveļļu, maltiem melnajiem pipariem un sāli. Uzlej salātiem mirkli pirms pasniegšanas galdā (citādi tie drīz atsulojas).

SVARĪGI

Virzu neiesaka lietot grūtniecēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.