Foto – Anda Krauze

Salāti ar tunci, mango un aveņu mērci 0

Avenes atkausē, liek blenderī, pievieno olīveļļu, pūdercukuru, nedaudz sāls, aveņu etiķi. Visu sablendē un izberž caur sietu.

Reklāma
Reklāma
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
Lasīt citas ziņas

Burkānus nomizo, vāra sālsūdenī, kamēr mīksti, tad sagriež un olīveļļā apcep, pievieno sakapātu ķiploku un čili.

Tuncim uzkaisa sāli, rupji maltus melnos piparus un uz sakarsētas pannas ātri apsvilina no abām pusēm. Sagriež šķēlēs.

Mango nomizo un sagriež daivās.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz šķīvja kārto burkānus, mango, tunci, uzkaisa apgrauzdētas sezama sēklas, uzlej aveņu mērci un uzliek salātu lapas.

Piedāvā restorāna “Neiburgs” pavārs Linards Davļetšins

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.