Foto – Anda Krauze

Salāti ar tunci, mango un aveņu mērci 0

Avenes atkausē, liek blenderī, pievieno olīveļļu, pūdercukuru, nedaudz sāls, aveņu etiķi. Visu sablendē un izberž caur sietu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
Putins jau sācis plaša mēroga karu pret Eiropu, taču Rietumi baidās to atzīt
Lasīt citas ziņas

Burkānus nomizo, vāra sālsūdenī, kamēr mīksti, tad sagriež un olīveļļā apcep, pievieno sakapātu ķiploku un čili.

Tuncim uzkaisa sāli, rupji maltus melnos piparus un uz sakarsētas pannas ātri apsvilina no abām pusēm. Sagriež šķēlēs.

Mango nomizo un sagriež daivās.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz šķīvja kārto burkānus, mango, tunci, uzkaisa apgrauzdētas sezama sēklas, uzlej aveņu mērci un uzliek salātu lapas.

Piedāvā restorāna “Neiburgs” pavārs Linards Davļetšins

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.