Salāti ar teļa gaļu un tomātu – ķiploku mērci 0
Pagatavošana
Gaļu sagriezt šķēlītēs. Tomātiņus sagriezt 4-6 daļās. Bazilika lapiņas smalki sagriezt. Ķiplokus smalki sakapāt. Sajaukt bļodā tomātus, ķiplokus un baziliku. Pievienot olīveļļu, balzamiko, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas.
Reklāma
Reklāma
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
Uz šķīvja kārto salātlapas, pa virsu izkārto gaļu, ķiršu tomātus un visu pārlej ar pašu gatavotu tomātu mērci.
Pasniedz ar grauzdētu baltmaizi.
Recepti piedāvā