Foto-vkusno-i-prosto.ru

Salāti ar Pekinas kāpostu un lasi 0

Pekinas kāposti mūsu ēdienkartē ienākuši salīdzinoši nesen, taču tie ir paguvuši iemantot nedalītas simpātijas dažādos salātos. Piedāvājam vieglus un garšīgus salātus ar šiem kāpostiem un lasi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – viens neliels Pekinas kāposts, 100 g mazsālīta laša, ciets siers, ķiršu tomātiņi, majonēze, sāls un malti melnie pipari, salātlapas dekorēšanai.

Pagatavošana.

Kāpostu nomazgā un sagriež nelielos gabaliņos, ieliek traukā un pievieno majonēzi. Samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Salātlapas noskalo siltā ūdenī, nosusina un izklāj uz šķīvja ar robotajām maliņām uz ārpusi.

Uz salātlapām liek sagriezto kāpostu, veidojot nelielu pauguru.

Mazsālīto lasi sagriež plānās šķēlītēs un liek virsū uz kāposta zvaigznes vai zieda formā.

Ķiršu tomātiņus pārgriež uz pusēm un izrotā salātus. Pēc vēlēšanās visu var pārkaisīt ar sāli un pipariem.

Uz smalkās rīves sarīvē sieru un viegli pārkaisa salātus.

Viegli, netrekni salāti gatavi. Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.