Foto-Aija Geida

Salāti ar majorānu un gurķumētru 0

Sastāvdaļas
• 3–4 salātlapas
• 2 ēdamkarotes sakapātu majorāna lapiņu
• 2 gurķi
• 2 gurķumētras lapiņas
• 5–6 skābeņu lapiņas
• 2 ēdamkarotes sakapātu lociņu
• 1 ēdamkarote sakapātu diļļu
• 75 ml skābā krējuma
• 50 ml kefīra
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Zinātnieki atklājuši, kas izraisa specifisko, tā dēvēto “vecuma smaku”: 7 ieteikumi, kā no tās atbrīvoties
Eiropa par mata tiesu izvairījusies no liela mēroga katastrofas, ko mēģinājusi izraisīt Krievija. Atklātas notikušā detaļas
Latvijā dzimušās Annas meita šokēja pasauli: viņa bija sešgadīga bārene vai pieaugusi sieviete, kura izlikās par bērnu?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Gurķus sagriež šķēlītēs. Gurķumētru nomazgā un smalki sakapā (ja nav gurķumētras, ņem vēl vienu mazu gurķi). Salātlapas nomazgā, nosusina un saplūkā ar rokām. Visus zaļumus un gurķus samaisa bļodā. Atsevišķā traukā sajauc kefīru ar skābo krējumu un sāli. Pirms pasniegšanas uzlej salātiem un samaisa.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.