Salāti ar linsēklām organisma attīrīšanai 0
Lai pagatavotu organismu attīrošus, svaigus salātus, vajadzīgas šādas sastāvdaļas: garšvielas (melnie pipari un sāls pēc garšas), divas lielas ēdamkarotes linsēklu, 100 gramu olīvu, pa 50 gramiem pētersīļu un diļļu lapiņu,lociņu un lapu salātu; 200 grami brinzas siera, viena vidēji liela paprika, 200 grami svaigu gurķu un 300 grami tomātu.
Dārzeņus rūpīgi noskalo zem krāna un kopā ar sieru sagriež mazos kubiņos.
Maisījumam pievieno saplucinātas salātu lapiņas un sīki sakapātus zaļumus. Tad piejauc linsēklas un olīvas.
Salātu mērces vietā izmanto nedaudz linsēklu vai olīvu eļļas; pārber piparus.