Salāti ar kuskusu, dārzeņiem un mocarellu 0
Sastāvdaļas
• 60 g kuskusa
• 50 g sarkano ķirštomātu
• 50 g dzelteno tomātu
• 50 g svaiga gurķa
• 50 g smalklapu salātu
• 50 g minimocarellas
Mērcei
• 1 laims
• 2 ēdamkarotes melnā balzametiķa
• 3 ēdamkarotes olīveļļas
• 1 ēdamkarote brūnā cukura
Pagatavošana.
Kuskusu izvāra, ņemot vērā norādes uz iesaiņojuma. Uz šķīvja liek smalklapu salātus, uz tiem ber kuskusu, kārto uz pusēm pārgrieztus ķirštomātus un pusripiņās sagrieztus gurķus, kā arī minimocarellas bumbiņas (var izmantot Jaunpils pienotavas ražoto minimocarellu vai arī kūpināto siera našķi). Pārlej ar mērci.