
Foto – Anda Krauze
Salāti ar graudaino biezpienu un lasi 0
Gurķi un tomātu sagriež mazos gabaliņos, salātu lapas saplūkā, dilles sasmalcina. Traukā liek dārzeņus, vārītu bulguru, kūpināta laša šķēles, uz pusēm pārgrieztas vārītas paipalu olas, graudaino biezpienu un rukolu. Uzlej mērci un uzbārsta dilles.
Reklāma
Reklāma
Rostbifa salāti ar ķirštomātiem, ceptām sēnēm un kūpinātu Mālpils sieru
Auzu pārslu putra ar riekstiem un kļavu sīrupu
Kuras zivis ir liesas, treknas un vidēji treknas?
Ābolu sulas uzputenis ar rudzu miltiem. Kārdinoša recepte!
Kārtainie salāti ar rupjmaizes grauzdiņiem brūklenēs, sieru un gurķi
Vistu stilbiņi ar olīvām un sidru
Kas labs bulgurā? + Bulgura un žāvētu aprikožu saldējuma recepte
Riekstu ķirbja un vistas krēmzupa ar bumbieri