Foto: Aija Geida

Salāti ar diedzētām sinepju sēklām un ķirštomātiņiem 0

Sastāvdaļas
• 150 g ķirštomātiņu
• 60 g salātlapu mix
• 25 g diedzētu sinepju sēklu

Reklāma
Reklāma
“Stingri ieteicu prezidentam Putinam…” Tramps pēc telefonsarunas ar Kremļa saimnieku nāk klajā ar paziņojumu
Kokteilis
Vangas pavasara prognozes: Šīm zodiaka zīmēm būs visvairāk veiksmes dzīvē, karjerā un attiecībās
Veselam
Vai dzimumlocekļi patiešām kļūst garāki: jauns un interesants pētījums
Lasīt citas ziņas

Mērcei
• 2 ēdamkarotes citrona sulas
• 3 ēdamkarotes olīveļļas
• ēdamkarote kļavu sīrupa
• ½ tējkarotes krievu sinepju
• ½ tējkarotes sāls

Pagatavošana.
Ķirštomātiņus nomazgā un pārgriež uz pusēm. Salātlapas nomazgā un nosusina. Uz šķīvjiem kārto diedzētas sinepju sēklas (tās izdīgst 2–3 dienās), tomātus un salātu lapiņas. Pagatavo mērci, sajaucot visas tai paredzētās sastāvdaļas, un pārlej salātiem. Iznāk izcili, pikanti salāti, jo sinepes dod patīkamu asumu un aromātu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.