Foto: Shutterstock

Salāti ar ātri apceptiem ķiršu tomātiem: recepte lieliskām vakariņām 1

Šie gardie salāti ar ķiršu tomātiņiem var būt kā viegls ēdiens vakariņām vai arī kā piedeva pamatēdienam. Lieliski iederēsies ar dažādiem gaļas ēdieniem.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

Kokteilis
Bijušie ieslodzītie dalās ar šokējošiem faktiem par dzīvi cietumā. Būsi pārsteigts, uzzinot, kādam nolūkam viņi izmanto zobu pastu
Kokteilis
Katrai zodiaka zīmei savs pērtiķis: Zvaigznes un primāti satiekas – Lauva ir kā paviāns, bet Mežāzis kā babūns!
Kokteilis
“Var teikt, ka šobrīd esmu iemīlējies!” Markus Rivas sirds tagad pieder kādam īpašam cilvēkam
Lasīt citas ziņas

• Ķiršu tomātiņi – 400 grami
• Zaļo salātu mix – 75 grami
• 3 daiviņas ķiploka
• Jogurts bez piedevām – 200 grami
• Olīveļļa – 55 ml
• Sāls – pēc garšas
• Melni maltie pipari – pēc garšas

Pagatavošana:

1. Pārgriezt ķiršu tomātiņus uz pusēm, uzkarsēt pannā olīveļļu un apcept tomātiņus no abām pusēm, kamēr miziņa nedaudz brūna, tomēr tomāts pats vēl sulīgs. Pēc tam noņemt no uguns.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Sajaukt jogurtu ar olīveļļu. Smalki sagriezt vai saspiest ķiploku, pievienot jogurta masai – pievienot sāli un piparus pēc garšas.

3. Ar mērci pārliet zaļos salātus, pēc tam pārlikt virsū ceptos tomātiņus, kad tie jau nedaudz atdzisuši.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.