Publicitātes foto

Sāļās maizes standziņas ar salami vai prošuto 0

Pirms vairāk nekā 35 gadiem šo vienkāršo un ģeniālo uzkodu pagatavot man iemācīja kāda itāļu izcelsmes kolēģa māte, atklāj raidījuma “Latvijas gardākie stāsti” veidotāja Ilze Jurkāne.

Reklāma
Reklāma
Viņš iepriekš to nebija teicis! Zelenskis beidzot atklāj patiesību
Kāpēc pārmaksāt? Eksperti iesaka 9 lietotas, bet labas automašīnas, jaunu vietā
Kokteilis
Viss ritēs kā pa diedziņu! 4 zodiaka zīmes, kurām šis gads sola milzīgu personisko izaugsmi
Lasīt citas ziņas

Knifs ir tajā, ka desa vai šķiņķis ar augstu tauku saturu pielīp maizes standziņām. Svarīgi tik, lai gaļa ir tiešām plāni sagriezta!

Pagatavošana vienkārša – katrai sāļajai standziņai vajag šķēlīti salami vai prošuto, ko aptin ap standziņu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavās standziņas ieliek garā glāzē vai citā traukā servēšanai un pasniedz.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.