Publicitātes foto

Sāļās maizes standziņas ar salami vai prošuto 0

Pirms vairāk nekā 35 gadiem šo vienkāršo un ģeniālo uzkodu pagatavot man iemācīja kāda itāļu izcelsmes kolēģa māte, atklāj raidījuma “Latvijas gardākie stāsti” veidotāja Ilze Jurkāne.

Reklāma
Reklāma
Kā mans mēģinājums atteikties no cukura pārvērtās par ceļojumu uz elli 6
Nosaukti trīs cilvēka dzīvībai visbīstamākie pārtikas produkti 11
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
Lasīt citas ziņas

Knifs ir tajā, ka desa vai šķiņķis ar augstu tauku saturu pielīp maizes standziņām. Svarīgi tik, lai gaļa ir tiešām plāni sagriezta!

Pagatavošana vienkārša – katrai sāļajai standziņai vajag šķēlīti salami vai prošuto, ko aptin ap standziņu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavās standziņas ieliek garā glāzē vai citā traukā servēšanai un pasniedz.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.