Sāļās bulciņas ar sieru. Ātri un garšīgi! 0

Sastāvdaļas
2 glāzes miltu, kā arī milti pakaisīšanai
3/4 glāzes netrekna saldā krējuma
1 ēdamkarote saldkrējuma sviesta
1 ēdamkarote cepamā pulvera
šķipsniņa maltas paprikas
šķipsniņa sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Pildījumam
50 g mīksta kazas siera, Čedaras siera un parmezāna
Daži zariņi pētersīļa

Pagatavošana.

1. Atdzesētu sviestu sīki sadrupina ar nazi. Miltus kopā ar cepamo pulveri, sāli un papriku ieber bļodiņā. Liek klāt sviestu un ar dakšiņu vai nazi sajauc ar miltiem tā, lai iegūtā masa atgādinātu drupatas. Pievieno saldo krējumu un maisa ar lāpstiņu, līdz mīkla kļuvusi vienmērīga. Ja mīkla ir pārāk lipīgi, pieber vēl nedaudz miltus.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Darba virsu apkaisa ar miltiem, liek virsū mīklu un izrullē ar mīklas veltni, kas arī pārkaisīts ar miltiem, lai iegūtu taisnstūri aptuveni 25×20 centimetru izmērā.

3. Uz smalkas rīves sarīvē parmezānu un Čedaras sieru, atdzesētu kazas sieru sīki sadrupina. Pētersīļus sakapā. Visu mīklas virsmu pārkaisa vispirms ar kazas sieru, pēc tam Čedaras, pēc tam parmezānu un visbeidzot pārkaisa pētersīļus.

4. Mīklu sarullē ne pārāk stingrā ruletē no garākās malas. Ruleti sagriež aptuveni 2 cm biezos aplīšos. Pārliek uz pannas, kas izklāta ar pergamentu un cep līdz 200oC sakarsētā cepeškrāsnī 10-12 minūtes. Pasniedz siltas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.