Publicitātes foto

Sāļās biezpiena bumbiņas zaļumos. Skrundenieces Ingūnas recepte 1

Maija sākumā Skrundas pilsētas svētku ietvaros notika Kurzemes reģiona konkurss “Biezpiena un maizes gardumi”, kurā piedalījās 17 dalībnieku no desmit novadiem. 5. vietu ieguva Ingūna Vītola. Lūk, viņas recepte.

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu” 5
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Lasīt citas ziņas

5. vieta. Ingūna Vītola, Durbes novada zemnieku saimniecība “Strēlnieks”

Kā gatavot biezpiena bumbiņas? Biezpienu samaļ vai sablendē. Pievieno mīkstu sviestu, sāli, var arī nedaudz majonēzes. Kārtīgi samīca.

CITI ŠOBRĪD LASA

Masai pieliek smalki sagrieztu kūpinātu lasi, var arī mazsālītu siļķi, zaļumus. Atkal samīca.

Veido mazas bumbiņas, tās apviļā sasmalcinātos zaļumos vai rīvmaizē.

Pāris stundu patur ledusskapī, lai sastingst.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.